Πώς να επιλέξετε το τέλειο διαφημιστικό δώρο:

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον ένα διαφημιστικό δώρο στο γραφείο ή στο σπίτι τους, είτε είναι ένα δώρο από μια εκδήλωση στην οποία παρακολούθησαν, ένα κατάστημα όπου αγόρασαν κάτι ή ένα τουριστικό αναμνηστικό από τις προηγούμενες διακοπές τους.

Η αλήθεια είναι ότι τα διαφημιστικά δώρα είναι τάση και κάθε εταιρεία θέλει να δώσει το σωστό διαφημιστικό δώρο στους πελάτες της. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία προϊόντων και γι’ αυτό θέλουμε να σας δώσουμε μερικά χρήσιμα tips και κόλπα:

💡Tip no 1: Κάντε χρήσιμα δώρα που οι πελάτες σας θα χρησιμοποιήσουν και θα εκτιμήσουν. Αν είναι δυνατόν κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθημερινά, για παράδειγμα: στυλό, τσάντα κτλ.. Μην δίνετε μη πρακτικά άρθρα που δεν θα χρησιμοποιήσουν οι πελάτες σας

💡Tip no 2: Χαρίστε όμορφα προϊόντα. Σκεφτείτε ένα καλό σχέδιο που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, να είστε δημιουργικοί αλλά μην το παρακάνετε.

💡Tip no 3: Σκεφτείτε το κοινό. Επιλέξτε το προϊόν και το σχέδιο σύμφωνα με το στοχευόμενο κοινό σας, για παράδειγμα: μην κάνετε το λάθος να προωθήσετε ανοιχτήρια μπύρας σε ένα σχολείο.

💡Tip no 4: Όσο μικρότερο, τόσο το καλύτερο! Δώστε μικρά προϊόντα που δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να μεταφερθούν. Κανείς δεν θα κρατήσει ένα δώρο που δεν ξέρει που να το βάλει και θα το πετάξουν.

Δείτε ολα τα προϊόντα μας εδώ : https://bit.ly/3IQYJYT

#promotion#corporategifting#personalizedgifts#custommade#customgifts#customizedgifts#marketingandadvertising#promotionalgifts#promotionalmarketing#blazospromotion

Title

Subtitle

Similar Posts