Οι ιδιόκτητοι χώροι μας  αποτελούνται απο γραφεία, αποθήκη και παραγωγική μονάδα στην Αθήνα με συνολική χωρητικότητα παραπάνω από 2.000 m2.

Στην ημιαυτόματη εκτυπωτική μας μονάδα παράγουμε χιλιάδες εκτυπώσεις το μήνα με διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης. Η ευελιξία της υποδομής μας, μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε άμεσα την παραγωγή επιτρέποντας μας τη δυνατότητα μιας 24ωρης υπηρεσίας εκτύπωσης.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το τέλειο εξατομικευμένο δώρο όπου η ποιότητα και η ασφάλεια είναι πιο σημαντικές. Επομένως, έχουμε μια εκτεταμένη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου σε εφαρμογή, με αποτέλεσμα λιγότερο από 1% ποσοστό απόρριψης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτύπωσης, εγγυόμαστε την ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μελάνια εκτύπωσης στις εγκαταστάσεις μας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε το τέλειο εξατομικευμένο δώρο με τον πιο οικονομικό, ταχύτερο και βιώσιμο τρόπο.

Ceramic Transfer

Αυτή η τεχνική συνίσταται στην εφαρμογή και στη συνέχεια στην καύση μιας εκτύπωσης σε ένα κεραμικό προϊόν. Το λογότυπο τυπώνεται με μεταξοτυπία σε χαρτί χαλκομανίας, με χρήση κεραμικών μελανιών. Το χαρτί χαλκομανίας τυλίγεται γύρω από το κεραμικό αντικείμενο αφού μουλιάσει σε νερό. Το κεραμικό αντικείμενο με αυτοκόλλητο διατηρείται στη συνέχεια στο φούρνο για πολλές ώρες, με θερμοκρασίες σχεδόν χιλίων βαθμών Κελσίου. Το χαρτί χαλκομανίας καίγεται στο φούρνο και η εκτύπωση παραμένει στο κεραμικό αντικείμενο. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει μια μόνιμη και ακριβή διακόσμηση των αντικειμένων.

Debossing

Η βαθυτυπία είναι μια δημοφιλής τεχνική για τη σήμανση προϊόντων από δέρμα, PU ή χαρτόνι. Το λογότυπο είναι αρχικά χαραγμένο σε μεταλλική πλάκα. Στη συνέχεια, το λογότυπο πιέζεται με θερμοκρασία στο υλικό δίνοντάς του ένα μόνιμο αποτύπωμα. Το υλικό πρέπει να είναι αρκετά παχύ ώστε να αντέχει την πίεση του μηχανήματος και η επιφάνεια να είναι ομοιόμορφη και επίπεδη.

Digital Transfer

Η ψηφιακή μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για έγχρωμα λογότυπα και σχέδια που έχουν ως αποτέλεσμα τη φωτογραφική ποιότητα. Εκτυπώνουμε πρώτα ψηφιακά (CMYK) χρώματα σε ένα μεγάλο ρολό χαρτιού με λευκό στρώμα στις περιοχές που καλύπτονται από τα χρώματα. Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας είναι η εφαρμογή της εικόνας ή του λογότυπου μεταφοράς στο αντικείμενο χρησιμοποιώντας πίεση, χρόνο και θερμότητα.Η ψηφιακή μεταφορά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για έγχρωμα λογότυπα και σχέδια που έχουν ως αποτέλεσμα τη φωτογραφική ποιότητα. Εκτυπώνουμε πρώτα ψηφιακά (CMYK) χρώματα σε ένα μεγάλο ρολό χαρτιού με λευκό στρώμα στις περιοχές που καλύπτονται από τα χρώματα. Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας είναι η εφαρμογή της εικόνας ή του λογότυπου μεταφοράς στο αντικείμενο χρησιμοποιώντας πίεση, χρόνο και θερμότητα.

Doming

Η διαδικασία δημιουργίας σμάλτου αποτελείται από την εκτύπωση του λογότυπου σε μια αυτοκόλλητη ετικέτα με στρώμα ακρυλικής ρητίνης. Είναι μια ανθεκτική λύση και δεν γρατσουνίζεται ή βαθουλώνεται εύκολα. Μόλις οι ετικέτες ενωθούν με την ακρυλική ρητίνη, ωριμάζουν σε φούρνο. Μετά τη διαδικασία σκλήρυνσης, οι ετικέτες θόλου είναι έτοιμες να τοποθετηθούν στα αντικείμενα.

Embroidery

Το κέντημα είναι μια τεχνική όπου πολλαπλές βελονιές συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το λογότυπο. Είναι μια πολύ δημοφιλής τεχνική σε προϊόντα όπως υφάσματα ή τσάντες. Δημιουργείται ένα ειδικό αρχείο κεντήματος, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της εργασίας και τις ρυθμίσεις για το μηχάνημα. Το αντικείμενο τοποθετείται κάτω από μια μεγάλη μηχανή κεντήματος με 8 κεφαλές με 12 βελόνες (έτσι μπορούν να κεντηθούν 12 διαφορετικές χρώματα σε ένα σχέδιο)

Laser Engraving

Η χάραξη με λέιζερ μπορεί να εφαρμοστεί σε αντικείμενα κατασκευασμένα από οργανικά υλικά όπως ξύλο, γυαλί και καουτσούκ ή μέταλλα (επικαλυμμένα και μη). Με τη χάραξη με λέιζερ το αποτέλεσμα ενός κειμένου ή λογότυπου είναι ακριβές, καθαρό, μόνιμο και πολυτελές. Ένα ψηφιακό λογότυπο θα σταλεί στη μηχανή λέιζερ. Με χάραξη με λέιζερ το επάνω στρώμα του υλικού θα «καεί» και στη συνέχεια, το λογότυπο γίνεται ορατό.

Pad Printing

Η εκτύπωση με ταμπόν είναι μια τεχνική όπου χρησιμοποιούνται σφραγίδες σιλικόνης για την εκτύπωση του λογότυπου στο αντικείμενο. Με αυτή την τεχνική επιτυγχάνετε πιο ευκρινές φινίρισμα και επιτυγχάνεται τέλειο ταίριασμα χρωμάτων. Η εκτύπωση με ταμπόν είναι η τεχνική εκτύπωσης κατά την οποία ένα λογότυπο χαράσσεται σε μεταλλική πλάκα και στη συνέχεια μεταφέρεται πάνω στο αντικείμενο χρησιμοποιώντας ένα ταμπόν σιλικόνης, καθώς το μελάνι δεν προσκολλάται στη σιλικόνη. Εκτυπώνεται ένα χρώμα κάθε φορά επομένως πρέπει να χρησιμοποιηθούν πολλές μεταλλικές πλάκες χαραγμένες για την παραγωγή ενός πολύχρωμου λογότυπου

Screen Printing

Η μεταξοτυπία είναι τεχνική εκτύπωσης ενός σχεδίου με τη χρήση ενός τελάρου με τεντωμένο πάνω σε αυτό μια γάζα. Με αυτή την τεχνική μπορούμε να τυπώσουμε ένα χρώμα κάθε φορά επομένως πρέπει να χρησιμοποιηθούν πολλά τελάρα για την παραγωγή μιας πολύχρωμης εικόνας ή λογότυπου με την βοήθεια μιας σπάτουλας.

 Μετά την εκτύπωση, το αντικείμενο τοποθετείται σε έναν ιμάντα και φουρνίζεται ή σε καρότσια στεγνώματος για να στερεοποιηθεί το μελάνι στο αντικείμενο.

Με την 360 μεταξοτυπία, η ίδια τεχνική εφαρμόζεται σε ένα κυλινδρικό αντικείμενο όπου το αντικείμενο περιστρέφεται ελαφρά με αποτέλεσμα μια στρογγυλή μεταξοτυπία.

Screen Transfer

Με την στάμπα μεταξοτυπίας το λογότυπο εκτυπώνεται πρώτα σε ειδικό χαρτί αντί απευθείας πάνω στο αντικείμενο. Τα χρώματα τυπώνονται ένα προς ένα.  Μετά από κάθε εκτύπωση, τοποθετείται σε έναν ιμάντα και φουρνίζεται για να στερεοποιηθεί το μελάνι στο χαρτί. Αφού εκτυπωθούν όλα τα χρώματα, προστίθεται μια στρώση κολλητικής πούδρας. Με τη χρήση θερμικής πρέσας η μεταφορά θα εφαρμοστεί στο αντικείμενο ,η θερμότητα θα κάνει την πούδρα υγρή και η πίεση θα προκαλέσει καλή πρόσφυση στο αντικείμενο. Στη συνέχεια, το χαρτί αφαιρείται και το λογότυπο θα παραμείνει στο αντικείμενο.

Sublimation

Η εκτύπωση sublimation είναι μια τεχνική ψηφιακής εκτύπωσης όπου μπορείτε να εκτυπώσετε έγχρωμες εικόνες σε λευκές, σκληρές επιφάνειες ή αντικείμενα με επικάλυψη πολυεστέρα.  Πρώτα μια εικόνα ή ένα λογότυπο εκτυπώνεται σε ειδικό χαρτί sublimation με πλήρη έγχρωμη εκτύπωση (CMYK) με μελάνια για sublimation.  Αυτά τα τυπωμένα φύλλα εφαρμόζονται σε ένα προϊόν χρησιμοποιώντας πίεση, χρόνο και θερμότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μελάνι αλλάζει από στερεά σε αέρια σωματίδια που διεισδύουν στην επιφάνεια του αντικειμένου. Μόλις το αντικείμενο κρυώσει, το μελάνι στερεώνεται στην επιφάνεια ή στην επίστρωση του αντικειμένου.